Προσοχή! Cookies are used on this site to provide the best user experience. If you continue, we assume that you agree to receive cookies from this site. OK

Πολιτική Επιστροφών

Η Εταιρεία μας για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας, προσφέρει τη δυνατότητα της επιστροφής ή της αλλαγής των προϊόντων της παραγγελίας σας στις ακόλουθες περιπτώσεις:


1) Σε περίπτωση εσφαλμένης εκτέλεσης της παραγγελίας από το την Εραιρεία μας,δηλαδή αποστολής λάθος προϊόντων.

και

2) Σε περίπτωση που το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα εμφανώς απο την Εταιρεία Κατασκευής.


*** Σημαντικο: Δεν δεχόμεθα επιστροφές πασης φύσεως ηλεκτρονικών εξαρτημάτων και Μπαταριών οποιουδήποτε τύπου και Τάσεως(Volt)


Στις παραπάνω περιπτώσεις ισχύουν τα κάτωθι:


 1. Η επιστροφή των προϊόντων πρέπει να γίνει εντός πέντε (5) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
 2. Το προϊόν πρέπει να είναι αχρησιμοποίητο, όπως ακριβώς ήταν πριν την πώληση στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα περιεχόμενα της αρχικής συσκευασίας.
 3. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από το πρωτότυπο παραστατικό αγοράς (απόδειξη λιανικής, ή τιμολόγιο).
 4. Εφόσον πληρούνται οι όροι για να γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο καταναλωτής δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου/ων προϊόντος/ων. Όλες οι πιστώσεις γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από εμάς.
 5. Σε περίπτωση που σας παραδοθεί κάποιο ελαττωματικό προϊόν, ενημερώστε μας το συντομότερο δυνατό σχετικά με το προϊόν και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε. Απαραίτητη είναι και η αποστολή φωτογραφίας με το ελαττωματικό προϊόν . Αν καλύπτεται από την εγγύηση του κατασκευαστή αναλαμβάνουμε να το παραλάβουμε και να το αντικαταστήσουμε με δικά μας έξοδα.
 6. Σε περίπτωση αποδεδειγμένης υπαιτιότητας του Diamond Models το κόστος της επιστροφής βαρύνει το Diamond Models και ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να επιλέξει αν θέλει την επιστροφή των χρημάτων του, πιστωτικό σημείωμα ίσης αξίας για αγορά άλλου προϊόντος ή την εκ νέου αποστολή της παραγγελίας.
 7. Σε αυτή την περίπτωση η παραλαβή του προϊόντος γίνεται από το χώρο σας από την εταιρία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε.
 8. Σε περίπτωση υπαιτιότητας του χρήστη, τον τελευταίο βαρύνουν τα έξοδα συσκευασίας και αποστολής.
 9. Το Diamond Models δύναται να τροποποιήσει την πολιτική επιστροφών του, κοινοποιώντας τους σχετικούς νέους όρους στον ιστότοπό του.
 10. Εφόσον το Diamond Models κρίνει ότι ο χρήστης καταχράται το δικαίωμα επιστροφής (π.χ. επιστρέφει επανειλημμένα προϊόντα) ή ενεργεί κακόπιστα έχει το δικαίωμα να αρνηθεί την επιστροφή του προϊόντος ακόμα κι αν πληρούνται οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις.
 11. Πριν την επιστροφή του προϊόντος, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε στο τηλέφωνo: 2105444384
 12. Εάν το προϊόν δεν πληροί τους ανωτέρω όρους θα επιστρέφεται στον χρήστη με δική του δαπάνη.
 13. Σε κάθε περίπτωση, οποιαδήποτε ζημία στο προϊόν κατά την επιστροφή του προϊόντος προς το κατάστημα, βαρύνει αποκλειστικά τον χρήστη.
 14. Το Diamond Models συνιστά τους Χρήστες να ελέγχουν προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας τους την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα.
 15. Μπορείτε να ακυρώσετε την παραγγελία εφόσον επιθυμείτε εντός 12 ωρών, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από την έδρα μας, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας ή αποστολή e-mail στη διεύθυνση info@Diamond-Models.gr